Tek.si | Forum | Ponudba | Sodeluj
 
Gost
 
 
Prva stran > Trening > Informacije o nas
Informacije o nas
 
Redna telesna aktivnost je v današnjem načinu življenja postala najpomembnejši »ventil« stresa, temelj zdravja in najbolj gotova pot k sreči in zadovoljstvu človeka.

V Akademskem društvu Slovan za svoje člane in druge zainteresirane pripravljamo raznovrstne in zanimive športne programe.

LETNI PROGRAMI TEKAŠKE VADBE
Ste tekač začetnik? Prekaljeni tekaški "maček"? Ali pa si samo želite teka v dobri družbi? Z vadbo v letnih programih vadbe se boste optimalno pripravili za vaše nastope na tekaških prireditvah. V dobri družbi in pod vodstvom strokovno usposobljenih trenerjev bo tudi najtežji trening minil kot bi mignil.

ZIMSKI PROGRAMI TEKAŠKE VADBE
V zimskem času tek pride v drugi plan. Tečemo za ogrevanje, potem pa v telovadnicah ali fitnesu še dodatno okrepimo mišice, se osredotočimo na preventivno vadbo in naredimo vse za to, da se vrnemo v pomlad še močnejši.  

TEČAJI SMUČARSKEGA TEKA IN PLAVANJA
Pozimi tekači ne počivajo! Pokljuka, Rateče, Medvode so kraji kjer se začetniki učimo; prekaljeni tekači pa izboljšujemo tehniko teka na smučeh.

Plavalni tečaji, ki jih izvajamo na bazenu Fakultete za šport so zimska stalnica. Plavanje je zdrava aktivnost, ki jo lahko izvajate celo življenje. Rekreacija, tekmovalne ambicije ali pa samo priprava na poletno čofotanje. Pridite in se prepričajte. Ne bo vam žal.  

TEKAŠKI TABORI
Tekaške tabore pripravljamo že dolgo časa. Morska voda in zrak bosta pregnala vaše skrbi; tek v sproščenem morskem ozračju in dobri družbi pa vas bo napolnil z energijo. Zraven pa še delavnice, predavanja vrhunskih strokovnjakov iz različnih področij in sobotni "zabavni večeri"... Dovolite nam, da vas presenetimo.
 
MERITVE TELESNE PRIPRAVLJENOSTI IN SVETOVANJA
V sodelovanju z Zavodom za varstvo pri delu ali inštitutom na Fakulteti za šport vam organiziramo različne meritve na podlagi katerih vam svetujemo kako najbolj učinkovito in varno dosežete vaše tekaške cilje.

PREDAVANJA IN DELAVNICE
Različna predavanja, ki jih pripravljamo za rekreativce ali podjetja, so zasnovana, da se v kratkem času spoznate z različnimi temami teka. Tekaška vadba, prehrana, poškodbe ali motivacija... Vse to in še več na delavnicah v družbi vrhunskih strokovnjakov. Vabljeni!  

Športne programe vodijo visoko usposobljeni in uveljavljeni trenerji ob pomoči zdravnikov, psihologov in strokovnjakov z drugih področij.

Poleg izvajanja vodene tekaške vadbe za svoje člane, z izvajanjem tekaške vadbe sodelujemo tudi z različnimi podjetji.

Naši cilji niso usmerjeni le k tekaškemu napredku posameznika in k njegovemu zdravju, temveč poskušamo z načinom dela spletati prijetno družbo, nova prijateljstva in s tem morda prispevati k zadovoljstvu in njihovi ter naši sreči.

Prepričani smo, da smo v tem uspešni!Objavljeno nedelja, 26.5.2013
 
 
  Avtor
Matej Pogačar
  Nazaj na prvo stran
  Nazaj na kategorijo Trening
  Komentirajte članek (0)
  Objavite na Facebook
 
 
Informacije o nas
Kontakt
Pravno obvestilo
Prijavnica za članstvo
Prijavnica za programe
Tek.si na Facebooku
Tek.si na Twitterju