Tek.si | Forum | Ponudba | Sodeluj
 
Gost
 
 
Prva stran > Poročila s terena > Splošni pogoji plačila programov in tečajev
Splošni pogoji plačila programov in tečajev
 
SPLOŠNO

PROGRAMI ALI TEČAJI se plačujejo vnaprej za celotno vadbeno obdobje ali cel tečaj. Udeleženci imajo tudi možnost mesečnega plačila. Mesečno se plačuje za vsak mesec vadbe vnaprej.

Udeleženci poravnajo svoje obveznosti in izpolnijo prijavnico preden pričnejo z vadbo. S tem potrdijo svojo prijavo, si omogočijo mesto v skupini in zagotovijo nemoten potek dela. Zato je plačilo programa ali tečaja pogoj za udeležbo!

Neredna udeležba ne zmanjšuje višine dogovorjenega zneska in se ne vrača. Izjema so dalj časa trajajoče poškodbe, resnejše bolezni, ali kaki drugi, tehtni in nepredvidljivi razlogi, ko mora vadeči prekiniti z vadbo. V tem primeru se vplačani znesek po dogovoru prenese v naslednje vadbeno obdobje na podlagi ustreznega potrdila (bolniški list ipd.). Za uveljavljanje prenosa zneska vplačanega programa morate razlog odsotnosti pravočasno (takoj, ko se pojavi) javiti trenerju ali poslovnemu sekretarju društva na info@tek.si. V tem primeru, se posamezniku obračuna prispevek za vadbo samo za posamezne mesece, ko je bil še prisoten in sicer v takem znesku, kot če bi vadbo plačeval mesečno.

Prispevek za celotno vadbeno obdobje in tečaje je še vedno možno vplačati tudi v obliki donacije podjetja.

POPUSTI
 • Vsak udeleženec naših programov vadbe mora biti član.
 • V kolikor sta v program vključena dva, ali več družinskih članov (starši, otroci) stanujočih na istem naslovu ima drugi 10% in vsak naslednji 20 % popust pri plačilu programov tekaške vadbe.
 • Udeleženec posameznih programov vadb ima pri naslednji vzporedni vadbi 10 % in pri tretji vzporedni vadbi 20 % popusta. Popust velja za programe vadbe in tečaje plavanja.
 • Za tekaško vadbo velja letni 4 % popust na stalnost članstva do največ 20 %.
 • Študentje imajo z veljavnim dokazilom o statusu 20 % popust. Popust se ne upošteva pri programih namenjenim samo študentom.
 • Upokojenci imajo z veljavnim dokazilom o statusu 20 % popust. Popust se ne upošteva pri programih namenjenim samo upokojencem.
 • Socialno šibki (odločba CSD) in nezaposleni (odločba ZRSZ) udeleženci imajo pri vadbi 50 % popusta.
 • Članu, ki pripelje na tekaško vadbo enega ali več novih tekačev, ki v zadnjih dveh letih niso bili naši člani oz. se niso udeleževali tekaške vadbe priznamo 20 % popusta na tekaško vadbo po izboru (poletno ali zimsko).
Popusti se med seboj ne seštevajo.

TRAJANJE PROGRAMOV

Letna vadba
 • Celoten program poteka od aprila do oktobra. 
 • Obdobje pomeni polovico celotnega programa.
Zimska vadba
 • Celoten program poteka od novembra do marca.
SPLOŠNI POGOJI VADBE

Udeleženec rekreativne tekaške vadbe v celoti pristopa k treningu na lastno odgovornost.

Udeleženec rekreativne tekaške vadbe  zagotavlja, da je zdravstveno sposoben za trening. O morebitnih omejitvah pri treningu zaradi zdravstvenih razlogov bo nemudoma obvestil trenerja.

Med izvajanjem vadbene enote je udeleženec rekreativne tekaške vadbe trenerja dolžan takoj obvestiti o vsakem izrednem in neobičajnem počutju, ki bi lahko vodilo k poškodbi oz. drugi zdravstveni težavi. 

V kolikor se pojavijo v prejšnji točki navedene spremembe počutja, je udeleženec rekreativne tekaške vadbe dolžan TAKOJ prenehati z vadbo in o tem obvestiti trenerja.

Vsem udeleženecem rekreativne tekaške vadbe se predlaga obvezen obisk osebnega zdravnika ter opravljanje vseh morebitno potrebnih preiskav po njegovem mnenju (hemogram, elektrolite, ledvično funkcijo, merjenje krvnega tlaka, lipidogram, obremenitveno testiranje pod zdravniškim nadzorom ipd.).
         
Pregled lahko opravite tudi pri našem pogodbenem izvajalcu, ZVD - Zavod za varstvo pri delu d.o.o., Chengdujska cesta 25, Ljubljana, kjer so za vas pripravili osnovni preventivni zdravstveni pregled po ugodni ceni.


Objavljeno četrtek, 20.3.2014
 
 
  Avtor
Matej Pogačar
  Nazaj na prvo stran
  Nazaj na kategorijo Poročila s terena
  Komentirajte članek (0)
  Objavite na Facebook
 
 
Informacije o nas
Kontakt
Pravno obvestilo
Prijavnica za članstvo
Prijavnica za programe
Tek.si na Facebooku
Tek.si na Twitterju