Tek.si | Forum | Ponudba | Sodeluj
 
Gost
 
 
Prva stran > Ponudba
Nordijska hoja
Zdravje, sprostitev, preventivni ukrep, dobra družba, to vse je vadba nordijske hoje.
 
Nordijska hoja je aktivnost, ki je primerna za zelo široko populacijo. Lahko jo izvajamo kjer koli, pojavnost poškodb je minimalna, primerna je kot rekreativna vadba za izgubljanje telesne teže in zdrav način življenja in tudi za kondicijsko pripravo v profesionalnem športu. 

Z nordijsko hojo razvijamo osnovno aerobno vzdržljivost. Od navadne hoje se nordijska hoja razlikuje zaradi večje motorične zahtevnosti in dodatnega vključevanja mišic rok, zato pri nordijski hoji porabimo skoraj dva krat več kalorij.

Program traja 7 mesecev. Pričnemo v torek 4. aprila in zaključimo 31. oktobra. Treningi se odvijajo v parku Tivoli in njegovi okolici.
  • Skupina torek in četrtek SLOVAN (15:30 do 17:00) - trener Barbara Šinigoj
Velikost vadbene skupine je 10 do 15 vadečih.

Še niste prepričani? Preizkusite vadbo na prvih dveh treningih brez obveznosti in se potem odločite. Zaradi oblikovanja skupin vas prosimo, da se prijavite in vpišete "preizkus" pod opombe.


Nimate potrebne opreme. Brez skrbi, palice si lahko izposodite pri nas. Najem znaša 2 € / mesec. Za najem pri prijavi napišite še vašo višino.

Tek.si priporoča:
Že dolgo velja priporočilo športne medicine naj ljudje, ki se želijo vključiti v športni program, pred tem preverijo svoje zdravstveno stanje. 
Zdravnik bo odkril morebitne zadržke in nevarnosti za vaše športno udejstvovanje, oziroma priporočil kje, kdaj in na kaj je treba biti pazljiv. Pregled naj vključuje vsaj krvno sliko in elektrokardiogram (EKG).
Posebno pozornost zahtevajo nekateri znaki tveganja za srčno-žilne bolezni: prekomerna teža, povišan krvi tlak, visok holesterol, ali bolezni srca.

Pregled lahko opravite tudi pri našem pogodbenem izvajalcu, ZVD - Zavod za varstvo pri delu d.o.o., Chengdujska cesta 25, Ljubljana, kjer so za vas pripravili osnovni preventivni zdravstveni pregled po ugodni ceni. Več na info@tek.si


Objavljeno sreda, 1.3.2017
 
 
  Možnosti
  Nazaj na ponudbo
  Komentirajte ponudbo (1)
  Objavite na Facebook
  Cena:
Mesečno - 210 € (7 x 30 €)
Plačilo v dveh obrokih - 180 € (2 x 90 €)
Enkratno plačilo - 160 €
 
 
Informacije o nas
Kontakt
Pravno obvestilo
Prijavnica za članstvo
Prijavnica za programe
Tek.si na Facebooku
Tek.si na Twitterju