Tek.si | Forum | Ponudba | Sodeluj
 
Gost
 
 
Prva stran > Ponudba
Vadba atletike za osnovnošolce
 
Postanite del »kraljice športov«, ki vas bo navdušila s svojimi izzivi, pestro zgodovino in tradicijo ter hkrati preizkusila vaš gibalni potencial. Naši trenerji imajo izkušnje s treniranjem atletskih selekcij vseh starostnih kategorij, od najmlajših do vrhunskih članskih atletov.

Atletika poleg plavanja in gimnastike sodi med bazične športe, saj zajema osnovne gibalne vzorce človeka. Ti vzorci gibanja nas spremljajo že tisočletja in so del našega zdravja, gibalnega izražanja, preživetja in intelektualnega razvoja. Atletika vpliva ne le na gibalni razvoj, ampak tudi na družbeno-socialni in psihološki razvoj človeka, saj so vztrajnost, doslednost, konsistentnost, urejenost, rivalstvo in razvijanje lastnega potenciala glavne vrednote te elementarne športne panoge. Hkrati se znotraj atletskih treningov in tekmovanj sklene veliko trdnih prijateljstev. 

V akademskem atletskem društvu Slovan organiziramo atletsko šolo za otroke od 6. do 15. leta starosti. Po 15. letu lahko mladostniki lahko preidejo v programe tekmovalne ali rekreativne atletike. Programi vadbe so prilagojeni starosti in biološkemu razvoju otrok in mladostnikov ter so odličen način preživljanja otrokovega prostega časa. Delo poteka v raznolikem okolju, za vadbo koristimo atletski stadion, športne dvorane, bližnje parke in Golovec.

URNIK

Vadba poteka ob ponedeljkih in sredah na atletskem stadionu in parku na Kodeljevem, od novembra do aprila pa v športni dvorani Fakultete za šport.

Treningi potekajo:
  • ZIMSKI DEL: november - marec od 16:00 - 17:00 (dvorana na Fakulteti za šport).
  • POLETNI DEL: april, maj, junij, september in oktober od 17:00 - 18:30 (atletski stadion Slovan / Kodeljevo).
1. - 4. razred: trenerka Ana Odlazek (ana.odlazek@tek.si, 031 749 844)
5. - 9. razred: trenerka Maruša Stermecki Pukl (marusa.stermecki@tek.si)


Objavljeno petek, 25.8.2017
 
 
  Možnosti
  Nazaj na ponudbo
  Komentirajte ponudbo (1)
  Objavite na Facebook
  Cena:
Letna članarina - 20 €
Mesečna vadnina - 30 € / mesec (9 mesecev)
Enkratno plačilo - 220 €
 
 
Informacije o nas
Kontakt
Pravno obvestilo
Prijavnica za članstvo
Prijavnica za programe
Tek.si na Facebooku
Tek.si na Twitterju