Tekaški tabor v Poreču

135.00

Ni več prostih mest

V sodelovanju z Aktivni.si znova pripravljamo izjemen in nepozaben tekaški konec tedna. Preživeli ga boste lahko v prelepem naravnem okolju in v družbi vrhunskih strokovnjakov in trenerjev.

Tabor bo potekal v Poreču (hotel Materada***) od petka, 4. do nedelje 6. oktobra 2019.

NOVOST: Bi radi podaljšali vikend? Pridružite se nam že v četrtek, 3. oktobra. V četrtek boste pod vodstvom trenerja opravili trening in se v petek dopoldne odpravili na kolesarski izlet ali opravili trening moči in jakosti.

Prijave sprejemamo do 13. 9. 2019 oz. do zapolnitve prostih mest. S prijavo in plačilom do vključno 26. 8. 2019 si zagotovite še 15 € popusta/osebo na redno ceno.

Zbor udeležencev tabora je v petek do 17.00. Začnemo s prvim treningom in nato vas čaka polno zanimivih vsebin, predavanj, delavnic, zabavni večer, piknik, druženje, vse do nedelje, ko zaključimo okoli 14. ure.

Vsebine tabora so izbrane in naravnane tako, da boste izvedeli čim več o varni in učinkoviti vadbi in o potrebnih ravnanjih, da bo vaša športna vadba pripomogla h kakovostnejšemu življenju, hkrati pa se boste srečali z zanimivimi izzivi, ki bodo obogatili vaše tekaško doživetje.

Gosta tabora bosta Denis Hilčer, mednarodno certificiran NLP Trener in Coach in mednarodno certificiran LMI Business Coach, ki je za vas pripravil zanimivo predavanje. V teoriji in praksi boste spoznali, kako stres vpliva na različna področja vašega življenja in se naučili dejanj in tehnik obvladovanja le tega.

Z nami bo Špela Sila, certificirana učiteljica hatha joge, ki vam bo na delavnicah predstavila jogo in kako ta ponuja tudi številne tehnike, s katerimi tekači lahko izboljšajo svojo pripravljenost. Kako z jogo vplivamo na boljšo telesno pripravljenost, na pravilno dihanje, večjo sproščenost in umirjeno stanje uma.

Tekaški treningi bodo namenjeni piljenju forme pred jesenskimi tekaškimi prireditvami. Da ne boste samo tekli, pripeljite s seboj kolo. Za kolesarje v soboto pripravljamo zanimivo traso.

CENA celotnega programa znaša 145 € / osebo, za člane AAD Slovan 135 € / osebo in vključuje:

  • rezervacijo, organizacijo in vodenje tabora,
  • dva pol penziona (Z,V),
  • strokovni program (predavanja, delavnice in vodene tekaške vadbe),
  • zabavni program (piknik, zabavni večer).

Cena za spremljevalce znaša 105 € / osebo. Spremljevalci ne sodelujejo na strokovnem programu.

Za udeležbo več oseb na taboru (družine z otroci), nam pišite na info@tek.si.

Doplačila:

  • enoposteljna soba – 20 €.

Izbirate lahko med različnimi skupinami vadbe:

  1. Vsestransko preventivna skupina (brez teka, poudarek na krepilnih vajah za izboljšanje splošne moči in jakosti).
  2. Začetna tekaška skupina (vaša prva postaja v svet teka).
  3. Splošna tekaška skupina (za vse, ki pretečete med 10 in 21 km in vam rezultat ni v ospredju).
  4. Nadaljevalna tekaška skupina (za vse, ki pretečete med 10 in 42 km in se ozrete tudi za rezultatom).

ODJAVE

Prijava je potrjena s plačilom prijavnine do datuma valute predračuna. Za odpovedi po 20. septembru zadržimo 60 €, razen v primeru upravičenih razlogov (bolezni, službene odsotnosti,… za vračilo je potrebno potrdilo uradne osebe). Za odjave na dan prihoda zadržimo celotno prijavnino.

ZAVAROVANJE

Udeležencem predlagamo, da se za primer nezgode dodatno zavarujejo pri komercialnih zavarovalnicah.

DODATNE INFORMACIJE

Morebitna vprašanja o taboru pošljite na info@tek.si ali na 040 626 361 (Matej).

Pridržujemo si pravico do spremembe programa in pogojev po predhodnem obvestilu.

Tekaški tabor je odlična priložnost za tekače začetnike, ki bi se želeli pod strokovnim vodstvom podati v svet vzdržljivosti. Z napredno vadbo, izmenjavo znanj in dodatnimi nasveti, je tabor odlična priložnost za napredovanje izkušenih tekačev.

Ni več prostih mest

Kategorija: