Kineziološki pregled

45.0080.00

Zavedamo se, da dobrega načrtovanja treninga kakor tudi terapevtske obravnave ni brez postopkov ugotavljanja izhodiščnega stanja vadečega. Zato smo pripravili osnovne kot tudi napredne diagnostične postopke, ki nam bodo pomagali sestaviti čim bolj individualno prilagojene programe, vam pa utreti pot k napredku in bolj živahnemu koraku.

S strokovnjakom kineziologom se boste  pogovorili o vaših vsakodnevnih opravilih na delovnem mestu in ostalih telesnih aktivnostih s katerimi se ukvarjate. Hkrati boste predložili zdravniško potrdilo o vašem osnovnem zdravstvenem stanju in podatke o morebitnih gibalnih omejitvah in poškodbah. Na podlagi tega in vaših želja bomo sestavili kineziološko poročilo na podlagi katerega se oblikuje za vas najbolj ustrezen program vadbe.

  • Ocena gibalnega stanja vašega telesa
  • Ocena gibalnih sposobnosti
  • Najti vzrok za morebitne gibalne omejitve
  • Ugotoviti vpliv vsakodnevnih telesnih aktivnosti na gibalno stanje vašega telesa
  • Skupaj z izvidom in mnenjem zdravnika specialista opredeliti primerne telesne aktivnosti

Preglede izvaja diplomirani kineziolog Tadej Verbošt.

Pregledi potekajo od ponedeljka do srede po dogovoru. Za termin pregleda nas kontaktirajte na tadej.verbost@tek.si.

Osnovni kineziološki pregled poteka 45 min. Primeren je za posameznike, ki želijo preveriti svoje osnovno stanje kot izhodišče za nadaljnjo vadbo.

Cena osnovnega pregleda znaša 45 €.

Napredni kineziološki pregled poteka 90 min. Primeren je za posameznike, ki jih pestijo različne bolečine, so poškodovani ali okrevajo in lahko predložijo zdravniško potrdilo o osnovnem zdravstvenem stanju in podatke o morebitnih gibalnih omejitvah ali poškodbah.

Cena naprednega pregleda znaša 80 €.

*Članarina AAD Slovan se poravna 1x letno in velja za koledarsko leto
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,