Kineziološki pregled

50.00

Zavedamo se, da dobrega načrtovanja treninga kakor tudi terapevtske obravnave ni brez postopkov ugotavljanja izhodiščnega stanja vadečega. Zato smo pripravili diagnostične postopke, ki nam bodo pomagali sestaviti čim bolj individualno prilagojene programe, vam pa utreti pot k napredku in bolj živahnemu koraku.

S strokovnjakom kineziologom se boste pogovorili o vaših vsakodnevnih opravilih na delovnem mestu in ostalih telesnih aktivnostih s katerimi se ukvarjate. Hkrati boste predložili zdravniško potrdilo o vašem osnovnem zdravstvenem stanju in podatke o morebitnih gibalnih omejitvah in poškodbah. Na podlagi tega in vaših želja bomo sestavili kineziološko poročilo na podlagi katerega se oblikuje za vas najbolj ustrezen program vadbe.

Pregled je primeren za vse, ki želijo preveriti svoje osnovno stanje kot izhodišče za nadaljnjo vadbo in tiste, ki jih pestijo različne bolečine, so poškodovani ali okrevajo in lahko predložijo zdravniško potrdilo o osnovnem zdravstvenem stanju in podatke o morebitnih gibalnih omejitvah ali poškodbah.

  • Ocena gibalnega stanja vašega telesa
  • Ocena gibalnih sposobnosti
  • Najti vzrok za morebitne gibalne omejitve
  • Ugotoviti vpliv vsakodnevnih telesnih aktivnosti na gibalno stanje vašega telesa
  • Skupaj z izvidom in mnenjem zdravnika specialista opredeliti primerne telesne aktivnosti

Preglede izvaja diplomirani kineziolog Tadej Verbošt.

Pregledi potekajo od ponedeljka do srede po dogovoru. Za termin pregleda nas kontaktirajte na tadej.verbost@tek.si.

Kineziološki pregled poteka 45-60 min.

Cena pregleda znaša 50 €.

*
Šifra: Ni na voljo Kategorija: