Vadba v majhnih skupinah

75.00120.00

Semi individualna vadba vsebuje večino prednosti individualnega pristopa in ima pridih skupinske vadbe. S svojo zasnovo ponuja najboljše razmerje med ceno in učinkovitostjo. V majhni skupini dveh do štirih oseb bo vadba prilagojena vam, hkrati pa boste lahko uživali v družbi s svojimi prijatelji ali vadečimi s podobnimi cilji. Dodatna prednost majhne skupine je hitra izmenjava znanj in izkušenj s trenerjem in z vadečimi, še posebej na področju oblikovanja zdravega življenjskega sloga. Ob kvalitetnem pristopu, skupna akcija in motivacija vedno prineseta dobre rezultate in še boljše počutje.

Vadbe potekajo v športnih prostorih društva. Vadba poteka do 2-krat tedensko v različnih terminih.

Mesečna vadnina znaša:

  • 75 €/mesec – obisk 1-krat tedensko
  • 120 €/mesec – obisk 2-krat tedensko

Postani član in pridobi še dodatnih 10% popusta.

Na voljo je več skupin z različnimi cilji. Izberite svojo in se nam pridružite.

Začenjate ali pa se po daljšem odmoru vračate v športno vadbo? Vedno je potrebno začeti postopoma! Vadba v tej skupine je osredotočena predvsem na stabilizacijo in moč trupa ter na odpravljanje morebitnih gibalnih omejitev. V družbi Neže bo poskrbljeno za vaše zdravje in varen povratek v naprednejše vadbene vsebine.
Trener: Neža Naglič
Termin:
  • Sreda, 18.00 – 19.00

Novost na področju semi-individualnih vadb. Z vadbo na prostem in v telovadnici bomo naredili vse potrebno za moč, ravnotežje in vzdržljivost ter poskrbeli, da bodo izzivi vsakdana vedno lažji. Za kakovosten trening seniorjev bosta poskrbela Kristina in Tadej.

Trener: Kristina Žagar, Tadej Verbošt
Termin:
  • Ponedeljek, 10.00-11.00
  • Sreda, 9.00-10.00

Vadba je namenjena dvigu fizične pripravljenosti s poudarkom na moči s prostimi utežmi in mišični masi. Za vzdržljivost in oblikovanje telesa bo poskrbljeno s krožno vadbo, ki bo vsebovala kompleksne gibalne vzorce in elemente različnih športov.
Trener: Gregor Verbošt
Termin:
  • Četrtek, 19.45-20.45
*
Šifra: Ni na voljo Kategorija: